Betingelser for leje

Ordren er bindende og endelig indgået når der er indbetalt 50% af ordrens pris, senest 30 dage før afholdelse af arrangement. Ved indgåelse af aftale med under 30 dage til afholdelse opkræves hele prisen for udleje ved indgåelse af aftalen.

Lejeperioden udgør 3 dage (dagen før arrangement til dagen efter arrangement) når arrangementet afholdes en hverdag eller søndag. Når arrangementet afholdes lørdag udgør lejeperioden 4 dage (fredag – mandag).

Senest 14 dage før arrangementet kan der max afviges i antal med +/- 3 kuverter.

Ved annullering af ordre, tilfalder et allerede betalt beløb Plate Petite.

Såfremt du afhenter servicen hos os, må den ikke transporteres i trailer, da risikoen for slid, brud og stød på servicen er for stor.

Tjek straks ved modtagelse om servicen er i god stand. Opdager du, mod forventning, fejl i leveringen, bedes du kontakte os straks, så vi kan udbedre dette. Der gives ikke erstatning/modregning for fejl på levering efterfølgende.

Risikoen for servicen overgår til kunden ved kantstenen til leveringsstedet. Afhenter du selv, overgår risikoen for varen til dig, når den sættes i bilen.

Sker der brud på det udlejede service, se venligst erstatningspriser nedenfor. Er der brud på mere end 10 stk. af samme service-del, fordobles erstatningsprisen på antallet over 10.

At leje service er en billig og bæredygtig måde, at dække op til mange, uden at gå på kompromis med udseendet og dine drømme.

Har du nok at gøre inden din fest? Vi hjælper gerne med borddækningen for en timepris på 499 kr. inkl. moms. Ved denne løsning garanterer vi, at alt ligger millimeterpræcist, og at det fremstår præcist som aftalt.

Erstatningspriser:

Stel:
Lyngby porcelæn: 100 kr.
Raw 50 kr.

Bestik:
Sort eller messing: 20 kr.
Georg Jensen: 45 kr.
Broste Copenhagen 30kr.

Glas:
Vinglas og vandglas: 40 kr.

Vaser:
Specktrum: 140 kr.
Hübsch høje vaser 100 kr.
Hübsch lave vaser 30 kr.

Lysestager:
Ester & Erik: 50 kr.
Specktrum: 200 kr.

Diverse:
Duge: 300 kr.
Stofservietter: 25 kr.

Returnering skal ske i de transportkasser de er modtaget i. Går transportkasser m.m. i stykker erstattes disse til dagsværdi.

Tilbagelevering foregår således at al service skylles af inden tilbagelevering men ikke opvasket. Stofservietter og duge rystes og bordkort m.m. fjernes, så det er klar til rens. 

Lysestager skal rengøres for stearin og lysrester.

Kontakt Plate Petite

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.