Vi tilbyder

Plate Petite er serviceudlejning i særklasse.

Al service er nøje udvalgt så det tilsammen kan give dig den smukkeste borddækning til din fest eller firmaevent. Vi har alt fra stel, glas og bestik til det ekstra prik over i’et som vaser, lysestager samt lækre stofservietter.

At leje service er en billig og bæredygtig måde, at dække op til mange, uden at gå på kompromis med udseendet og dine drømme.

Har du nok at gøre inden din fest? Vi hjælper gerne med borddækningen for en timepris på 499 kr. inkl. moms. Ved denne løsning garanterer vi, at alt ligger millimeterpræcist, og at det fremstår præcist som aftalt.

Bestil

Udfyld nedenstående kontaktformular hvorefter vi hurtigt kontakter dig for at høre mere om din fest eller event. Herefter vil du modtage et individuelt oplæg ud fra vores snak. Sammen tilretter vi indtil du er 100% tilfreds med resultatet. Samtidigt sikrer vi os at servicen passer til serveringen, og at du får hele bordet til at gå op i en højere enhed.

Plate Petite har hjemme i Esbjerg og tilbyder gratis fragt i postnumrene 6700, 6705, 6710, 6715, 6731, 6800 og 6720, ved ordrer over 1000kr.

Vi tilbyder levering og afhentning i det øvrige Jylland og Fyn mod betaling.

Kontakt os og få en samlet pris her

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.